Barer er psykopaters favorit scorested, fordi sårbare kvinder er  hurtige at komme i kontakt med og paraderne er nede i forhold til deres charme.Barer er psykopaters favorit scorested, fordi sårbare kvinder er hurtige at komme i kontakt med og paraderne er nede i forhold til deres charme.

9 tegn på at du er sammen med en psykopat

Endelig en mand med selvtillid, der ikke er bange for at komme med komplimenter.

Ja, det lyder som alletiders mand, men risikoen for at du har mødt en psykopat er lige så stor som hans ego og hans komplimenter.

Helt op til to-tre procent af befolkningen er psykopater - ingen ved præcist hvor mange, men de fleste kender formentlig en i omgangskredsen - hvoraf op til 80 procent menes at være mænd.

Og da psykopater pga. deres natur oftere skifter partner, er der mange flere kvinder end mænd, der har datet en psykopat.

Da definitionerne på en psykopat i væsentlig grad er baseret på observationer af mænd i blandt andet fængsler, kan det sagtens være at der er mange flere kvindelige psykopater end man tror - og at deres handlingsmønstre er anderledes end mænds.

Så disse tegn på at du dater en psykopat er hovedsageligt henvendt til kvinder, der er sammen med psykopatiske mænd.

1. Overdrevne komplimenter

Ja, hvem kan ikke lide at høre at man er den smukkeste kvinde, han nogensinde har mødt, at du er vildt intelligent og har en fantastisk humoristisk sans.

Og det allerede ved første møde eller date.

Ifølge klinisk psykolog ved Los Angeles afdeling for mentalt helbred, Seth Meyers, er psykopater ofte nærmest professionelle i forførelsens kunst og i at få nogen i seng, men processen er mere et beregnet spil end en organisk følelsesmæssig oplevelse.

Psykopater spilder ikke tiden og spiller på enhver usikkerhed, der kan spinde dig ind hans afhængighedsnet. Det er en måde at gøre dig afhængig af hans ord, så du ikke reagerer på hans handlinger.

Hvis du er genert, vil han grine af selv dine dårligste morsomheder og fortælle dig, at du skulle have været en komiker. Er du overvægtig vil han tiljuble din krop.

På engelsk kaldes det Love Bombing og har til formål at opnå et bestemt resultat, nemlig at holde dig tæt til.

Del med din familie og venner

Værd at vide eller vrøvl. Hvad siger du?