Vandmelon juice er et rigtigt godt og billigt alternativ til vand i sommerperioden.Vandmelon saft er et rigtigt godt og billigt alternativ til vand i sommerperioden.

6 råd til at drikke dig slank

En ny undersøgelse viser at light sodavand tilsyneladende medfører mere mavefedt, så hvis du vil tabe dig så er det smart at finde et alternativ.

Almindelige sodavand feder jo også med alt det sukker, de indeholder.

Hver dag bør du indtage mindst to liter væske, så det er ikke ligegyldigt hvad eller hvornår du drikker, hvis du vil bevare figuren.

Her er 6 drikke som undersøgelser har vist kan slanke dig.

1. Vand

Så snart du slår øjnene op, bør du vakle ud til vandhanen og drikke en halv liter koldt vand på fastende hjerte.

Ifølge tyske forskere fra Medical Faculty of the Charité, Humboldt-University vil det øge din forbrænding med 30 pct. eller ca. 25 kalorier de første timer efter. I forsøg øgedes forbrændingen allerede indenfor 10 minutter og nåede et maksimum efter 30-40 min. Den totale termogene reaktion var omkring 100 kJ. Ca. 40 procent af den termogene virkning skyldtes koppens opvarmning af vandet. Mænd brugte hovedsagelig fedt til forbrændingen, mens kvinder hovedsagelig brugte kulhydrater som energikilde.

2. Mørk kakaomælk

Kakaomælk har i flere undersøgelser vist sig at forbedre effekten af forskellige former for træning. Men hvis du bare trænger til en svalende og slankende sommerdrik uden at skulle træne først er du nok nødt til selv at lave den. Mørk chokolade har også vist sig at være mere mættende end lys chokolade, så prøv at smelte 30 gram mørk chokolade i en gryde og bland det med minimælk. Stil blandingen i køleskabet og hæld den kolde chokolade drik i et højt glas med isterninger i bunden. Hæld evt. skummet nescafe på toppen og tilføj revet mørk chokolade som pynt.

Tags: mavefedt, tomatjuice, sodavand, koffein, slank

Del med din familie og venner

Værd at vide eller vrøvl. Hvad siger du?