Shannen Doherty havde en af hovedrollerne i de første sæsoner af Bevely Hills 90210, hvor hun spillede Brenda Walsh.Shanne Doherty havde en af hovedrollerne i de første sæsoner af Bevely Hills 90210, hvor hun spillede Brenda Walsh.

Beverly Hills-stjerne: Jeg har brystkræft

Shannen Doherty, der blev kendt som Brenda i TV-serien Beverly Hills 90210, er blevet tvunget til at fortælle om sin brystkræft.

Sladdermagasinet TMZ har i flere dage jagtet historien og derfor har hun selv fortalt om sin sygdom til People Magazine, hvor hun siger.

"Ja, jeg har brystkræft, og jeg er i øjeblikket i gang med behandlingen. Jeg fortsætter med at spise sundt, dyrke motion og vil forblive positiv i mit liv. Jeg vil gerne takke min familie, venner og mine læger for deres støtte og selvfølgelig mine fans, der har stået bag mig," siger hun.

TMZ har netop offentliggjort at hun samtidig kæmper med sin tidligere manager, som hun mener har undladt at betale hendes sundhedsforsikring og at hun derfor ikke er blevet behandlet i tide.

44-årige Shannen Doherty siger at firmaet ignorerede en faktura for betaling af præmien til sundhedsforsikringeni 2014. Forsikringen blev derfor stoppet og ifølge TMZ kunne hun tilsyneladende ikke tilmelde sig igen før 2015. 

I den periode gik hun ikke til regelmæssigt tjek, som hun ellers plejede.

Først i marts i år efter at have fået forsikringen tilbage gik hun til læge og opdagede at hun havde "invasiv brystkræft, der var metastaseret til mindst én lymfeknude." 

Ifølge Shanne Doherty har hendes læger fortalt, at hendes kræft spredes i løbet af 2014, hvor hun ikke var forsikret, og hun bebrejder derfor hendes manager.

Del med din familie og venner

Værd at vide eller vrøvl. Hvad siger du?