Geggo klar til ny graviditet

Stephanie Kessler med kælenavnet Geggo har lagt sprutten på hylden og ryger fortsat ikke efter at hun i begyndelsen af året fik en abort.

"Jeg har nu lagt redbull og kaffe på hylden, jeg har ikke røget cigaretter i over et år alligevel, og alkohol har jeg ikke rørt siden før jeg fandt ud af jeg var gravid i januar. I virkeligheden kunne jeg jo sagtens tage et par sjusser inden jeg stod med en positiv test i hånden, men jeg har ikke lysten til at drikke alkohol, elsker faktisk den tilværelse Cengiz og jeg kører nu."

Det afslører hun på sin blog, hvor hun også fortæller om hvor hådt aborten ramte hende.

"Jeg vil gerne indrømme, at jeg blev sindssyg ked af det. Selv om jeg ikke er fan af at dyrke min sorg, når jeg er trist, så havde jeg brug for at købe for 400 kroner slik og gå hjem i seng sammen med Cengiz.

Jeg ville bare have lov at være røv-fucking-ked af det, tude og være møghamrende skuffet," skriver reality-stjernen fra TV3-serien Familien fra Bryggen.

Allerede i begyndelsen af maj fortalte hun i realityprogrammet om aborten i klippet, der kan ses ovenfor.

Men i sin nye blog uddyber hun omstændighederne omkring aborten.

"Vi besluttede os for at vi ville have lov at være pisse skuffede den dag, og så måtte vi ligesom forsøge at tænke fremad istedet. Det sker åbenbart ofte én gang for mange kvinder, og da jeg virkelig var frustreret og spurgte hvad der var galt med mig forklarede min læge mig at det ikke havde noget med mig eller Cengiz at gøre, men rent genetisk var der gået noget galt med babyen," skriver hun.

Geggo fik at vide, at hendes barns hjerte ikke slog mere, da hun var til en almindelig scanning for at få tjekket sin graviditet.

"Mit “miljø” derinde er så åbenbart ret standhaftigt, og derfor havde jeg ikke selv aborteret. Ingen af os var i tvivl om hvad der nu skulle ske, og det var at der skulle komme en ny baby."

Parret forsøger angiveligt igen at blive gravide, for hun afslutter sit bloginlæg med at skrive:

"Om jeg er blevet gravid igen endnu, who knows."

Udskriv E-mail

Del med din familie og venner

Værd at vide eller vrøvl. Hvad siger du?